Rijeka - idealna za vruće ljetne dane

Ljeto na Gradini nastavlja punom parom dalje, a uz koncerte, kazališne predstave i likovna i edukativna događanja, izdvajamo atraktivnu gastro manifestaciju Taste & Music. Stari grad nikada ne spava, pogotovo četvrtkom kada će se na Pavlinskom trgu održavati program Ljeta u Starom gradu te koncerti na Koblerovom trgu u sklopu Noći riječkih trgova. Kolovoz je mjesec u kojem riječko Svetište Majke Božje Trsatske slavi blagdan Velike Gospe, ali i u kojem se jedne riječke stepenice pretvaraju u impresivnu modnu pistu. A za osvježenje tu su uvijek brojne riječke plaže, raznolike, velike i bučne, male i osamljene, šljunkovite, betonske, stjenovite, skrivene… za svačiji gušt!

Sve to i više najavljujemo u našem novom newsletteru, brošuru ŠTA DAnas s kalendarom događanja za kolovoz u pdf-u možete prolistati na našem ISSUU profilu, a uvijek ažurna događanja u Rijeci i prstenu možete svakodnevno pronaći na našim ŠTA DAnas? mrežnim stranicama.