Novosti i priopćenja za medije

Prosinac u Rijeci – Neka svečanosti započnu!


Blagdani se u prosincu zavlače u sve dijelove života Rijeke i bit će teško ne spotaknuti se na bar neko događanje obojeno Rijeka Adventom. Ova riječka manifestacija koja objedinjuje sva događanja koja slave jedno od najljepših i najsvečanijih doba u godini, okupirat će glavnu riječku šetnicu Korzo i širi centar, dolazi sve do mora uz klizalište „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke, a od ove godine širi se i na Trg Ivana Koblera.

Zadnji mjesec u godini vrijeme je i za zadnji ovogodišnji Ri gastro uz specijalitete od bakalara i čokolade, a u prosincu se odabiru i najbolji novi demo bendovi na Ri Rock festivalu. Petu godinu postojanja obilježava nikad veći Rijeka Tattoo Expo koji će se održati u bivšem Bernardiju, nakon čega se na isto mjesto useljava božićni artBazaar. Bit će vremena i za klizanje, vožnje u Vlakiću Djeda Mraza, brojne koncerte, predavanja na prvom riječkom TEDx-u…

Sve to, i više, pronađite u našem novom newsletteru, a potpuni i detaljni popis svih događanja u prosincu u Rijeci u našem kalendaru događanja.