Novosti i priopćenja za medije

Rijeka domaćin 12. Mystery shopping dana „Kvaliteta usluge u turizmu“


U Grand hotelu Bonavia danas je održana konferencija za medije kojom je najavljen 12. Mystery shopping dan „Kvaliteta usluge u turizmu“, koji će se održati u Rijeci. Mystery shopping dan, dan posvećen kvaliteti usluge i njenom unapređenju u turizmu, u organizaciji tvrtke Heraklea, održat će se 30. ožujka u Grand hotelu Bonavia. Cilj ove konferencije je sudionicima pružiti niz korisnih znanja, uz primjere raznih uspješnih metoda za unaprjeđenje izvrsnosti koju zahtijeva današnji gost.
Rijeka je odabrana za domaćina konferencije, jer je riječ o gradu koji puno pažnje posvećuje kvaliteti u turizmu, rečeno je prigodom najave konferencije. Konferencija se održava uz potporu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a pod pokroviteljstvom Primorsko - goranske županije i Grada Rijeke i u suradnji s partnerima TZ Kvarnera i TZ Grada Rijeke.

Istaknuti govornici, uz bogat strukovni i poslovni program, prenijet će iskustva, znanja i poslovna ostvarenja s ciljem da sudionicima pruže niz korisnih znanja uz primjere raznih uspješnih metoda za unaprjeđenje izvrsnosti koju zahtijeva današnji gost. Premijerno će biti predstavljeni rezultati istraživanja Ljeto 2015. (mjerenje kvalitete usluge u turizmu), a sudionici će također prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge u turizmu za 2015. godinu.

Susret je namijenjen svima koji žele naučiti kako postići bolje rezultate i pritom doprinijeti općem poboljšanju kvalitete usluge u Hrvatskoj. Svi posjetitelji doznat će gdje su oni u odnosu na druge, kada se radi o navedenim kriterijima u postizanju kvalitete i što je najvažnije naučiti o tome kako je postići. Kroz prezentaciju zanimljivih rezultata istraživanja Tajni gost, na aktualnim primjerima bit će pokazano trenutno stanje kvalitete usluge na razini Hrvatske.

Sudjelovanje na konferenciji koja će se održati 30. ožujka 2016., u Grand hotelu Bonavia, je besplatno zahvaljujući pokroviteljima, ali zbog ograničenog broja sudionika koje dvorana može primiti potrebno je obavezno unaprijed osigurati svoje mjesto na sljedećoj poveznici >>

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.