Ljetni zvuk Staroga grada

Noći riječkih trgova u sklopu „Četvrtka na Koblerovom“ na ovom trgu 17. kolovoza od 20 do 24 sata donose grupu mEmenTo, a kao dio „Ljeta u Starom gradu“ na Pavlinskom će trgu isti dan s početkom u 21 sat nastupati Riccardo Staraj & Midnight blues band. U petak 18. kolovoza nastavljaju se večeri s akustičnim i jazz prizvukom na Trgu Šišmiš, ispred Caffe bara Prostorija, gdje će nastupiti Lovro Mirth s početkom u 21 sat.
Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.
Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna. Sva događanja u Rijeci moguće je naći i u uvijek ažurnom kalendaru na adresi www.STADAnas.info.