Glazba i filmovi u Starom gradu

Noći riječkih trgova u sklopu „Četvrtka na Koblerovom“ na ovom trgu 24. kolovoza od 20 do 24 sata donose By the Way Band, a kao dio „Ljeta u Starom gradu“ na Pavlinskom će trgu isti dan s početkom u 21 sat prikazivati izbor filmova iz Međunarodnog festivala KRAF, u organizaciji KVK Liburnija film Rijeka. U petak 25. kolovoza nastavljaju se večeri s akustičnim i jazz prizvukom na Trgu Šišmiš, ispred Caffe bara Prostorija, gdje će nastupiti Spart Jazz Trio s početkom u 21 sat.
Ulaz na sva događanja je besplatan.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.
Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna. Sva događanja u Rijeci moguće je naći i u uvijek ažurnom kalendaru na adresi www.STADAnas.info.