By the Way Band / Vanessa i Sergio

Nova ljetna manifestacija, Noći riječkih trgova, donosi još dva glazbena nastupa koji će ponovno oživjeti samo srce grada. U sklopu „Četvrtka na Koblerovom“ na ovom trgu 10.8. svira By The Way Band od 20 do 24 sata. Svaki petak Trg Šimiš ugošćuje live izvedbe s acoustic i jazz prizvukom, a 11.8. na tom trgu ispred Caffe bara Prostorija nastupaju Vanessa i Sergio duo s početkom u 21 sat. Ulaz na oba koncerta je besplatan.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.
Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna. Sva događanja u Rijeci moguće je naći i u uvijek ažurnom kalendaru na adresi www.STADAnas.info.