Best Stay Croatia – mjesto susreta i novih informacija za hotelijere i privatne iznajmljivače

U Opatiji se od 19. do 20 studenog ove godine po prvi put održava novi i inovativni događaj Best Stay Croatia na temu uređenja smještajnih jedinica (hotela i apartmana) i racionalnog upravljanja, s ciljem povećanja kvalitete turističkoga smještaja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. Best Stay Croatia 2015 jedini je B2B događaj u Hrvatskoj koji izravno sagledava sve izazove, uključujući gradnju, poslovanje, oglašavanje i ostale relevantne aktivnosti vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnog i hotelskog smještaja.

Program Best Stay Croatia 2015 temelji se na primjerima dobre prakse – bit će predstavljeno više od 20 hotela i apartmana koji će otvoreno govoriti o vlastitu putu prema vrhu svjetske ponude hotela i privatnog smještaja. Dio predstavnika i njihovih tema:

- Valamar Riviera Hotel / Hotel Park Split, Hrvatska (tema: X faktor u turizmu – Koja su konkretna očekivanja gosta u Hrvatskoj? – panel)
- Yoo Hotels, Ujedinjeno Kraljevstvo (tema: Dizajn donosi dodatnu zaradu i profit!, studija slučaja)
- 88 Rooms Hotel, Srbija (tema: Suvremene tehnologije u cilju unapređenja poslovanja i impresioniranja gosta)
- The House Hotel, Turska / Square Nine Hotel, Srbija / Hotel Vestibul Palace, Hrvatska / Hotel Trakoščan, Hrvatska (tema: Marketinška iskustva uspješnih međunarodnih lanaca ili boutique-hotela - Evo zašto nam se gosti uvijek vraćaju! - panel)

Događaj uključuje više od 40 govornika, od čega više od 15 međunarodnih, istaknutih stručnjaka u turističkom sektoru – predstavnika nagrađivanih hotela i privatnog smještaja, predstavnika booking portala, uspješnih arhitekata u turizmu… Samo neki od govornika su Kristian Šustar, predsjednik UPUHH-a i član uprave HUP ZAGREB d.d., Hrvatska; Joze Tomaš, direktor Hotela Park Split, Hrvatska; Gianluca Laterza, regionalni menadžer Tripadvisora, Italija, dr. sc. Sanda Čorak, ravnateljica Instituta za turizam, Hrvatska; Nenad Tatarinov, generalni direktor D-Resorta Šibenik, Hrvatska; Sören Hullberg, direktor Story Hotel Holding AB, Švedska; Dexter Moren, direktor (arhitekt) Dexter Moren Associates, Ujedinjeno Kraljevstvo…

Best Stay Croatia 2015 je nezavisan događaj iza kojega stoji profesionalan i kreativan tim, s glavnim ciljem konkretiziranja koraka i podijele primjera dobre prakse, tj. veliki dio programa čine radionice, kratke prezentacije inovativnih proizvoda („lightning talks“) te drugi oblici predstavljanja primjera iz prakse.

Za sve informacije, brošuru i registraciju posjetite www.beststay.com.hr