Novosti i priopćenja za medije

Beautiful Destinations u posjetu Rijeci


U Rijeci su u proteklim danima u suorganizaciji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice grada Rijeke boravili predstavnici jedne od najboljih i najinovativnijih kreativnih agencija u 2017. godini, Beautiful Destinations.

Beautiful Destinations je višestruko nagrađivana kreativna agencija koja broji više od 13,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama u više od 180 država svijeta. Predstavnici agencije boravili su u Rijeci 5. i 6. prosinca radi snimanja adventskih atrakcija u sklopu manifestacije Rijeka Advent, a snimljeni materijali koristit će za objave na svojim društvenim mrežama.

Tijekom posjeta dodatno je realizirano i medijsko praćenje u sklopu Instagram profila Hrvatske turističke zajednice (@CroatiaFullOfLife), uz izravna uključenja koja su praćena po cijelom svijetu. Za potrebe budućih objava u sklopu svih svojih medija, HTZ je odradio i dodatno snimanje gradskih i adventskih motiva.

Za više informacija o kreativnoj agenciji Beautiful Destinations možete posjetiti njihove profile na navedenim poveznicama, na kojima će se tijekom budućih perioda stavljati objave vezane uz Rijeku i ovogodišnji Rijeka Advent, ali i za Rijeka Advent 2018. godine:

https://www.instagram.com/beautifuldestinations/
https://www.facebook.com/BeautifulDestinations/
https://www.youtube.com/channel/UC08NS8fyPpkYgnhj69fMXLg

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku. Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.